Reklam İşleri

 Reklam filmi markanızı tanıtır ve bilinirliliğini artırır. Tanıtım filmleri kişi, kurum veya işletmenin daha geniş kitlelere duyurulması ve popülerliklerinin yükselmesine hizmet eder. Bu tür reklamlarda amaç kısa sürede markayı ve ürünü anlatmak ve izleyicinin hafızasında kalmasını sağlamaktır. En son teknolojiye sahip ekipmanlarımızla 4K-6K çekimlerle sınırları zorlayan kaliteyi yakalıyoruz.Firma tanıtım, reklam ve fragman çalışmalarınızı ön keşifle birlikte planlayıp kayda alıyor, kurgu, montaj sürecinin ardından Da Vinci’de renklendirip ses dizaynıyla mükemmelleştiriyoruz. Markanıza kreatif değerler katıyoruz.

   Büyük Anadolu Otelleri ve Andaolu Hotels isimleriyle turizm sektöründe çok önemli yer tutan oteller zincirinin ve ROX Royal Hotel’in  2022’de tanıtıma girecek olan reklam tanıtım filmlerinin tüm prodüksiyon hizmetlerini gerçekleştirdik.

 İletişim sektörünün dünyadaki dev ismi Vodafone ile “Cebine Göre” tarife reklam çalışmasında birlikte olduk. Projeye cast hizmeti verirken TPW kadromuzdaki Amerikan Güreşi’nin Türk yıldızları Barbar, Bigboy ve Atabey çalışmada yer verdik.

Otomobil sektöründe TEMSA Gruba bağlı Mitsubishi L200 reklam filminde boksun ağır sıkletteki olimpiyat ve dünya şampiyonu Anthony Joshua yer aldı. Joshua şirketimiz MBD Prodüksiyonun menajerlik hizmetleriyle çalışmada yer aldı.

Pınar Kefir ile tüm prodüksiyonu şirketimize ait olarak tamamlamış bulunduğumuz reklam çalışmasında yaptığımız bu işe “Kefiriz” dedik.

 

Reklam Filmleri

Founded in August 2010, our company, MBD Prodüksiyon, continues delivering its services under the supervision of our founder, Mr.Bilgehan Demir.

info@mbd.com.tr 0 850 885 57 57

© 2024 ALL RIGHTS RESERVED

©2024 MBDPRO